İzmir Kadın Danışma Merkezleri Toplantısı

Ekim 2010’da İzmir Kadın Dayanışma Derneği, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı, Van Kadın Derneği ve WAVE’in birlikte yürüttüğü “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Köprüler Kuruyoruz” projesi çerçevesinde  İzmir’de faaliyet gösteren kadın danışma merkezleri bir araya gelerek atölye çalışması gerçekleştirmiştir. Bu çalışma sonucunda İzmir’de faaliyet yürüten il ve ilçe belediyelere bağlı kadın danışma merkezleri arasındaki koordinasyonu ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla aylık toplantılar gerçekleştirilmesine karar verilmiştir. Bu amaçla yapılan ilk toplantı İzmir genelindeki Kadın Danışma Merkezlerinin çalışanları katılımıyla 20.04.2011’de İzmir Kent Konseyi Binası’nda yapılmıştır. Aylık periyotlarla gerçekleştirilmeye devam edecek olan bu toplantılara Kadın Danışma Merkezimiz aktif katılım sağlamaktadır.