Katıldığımız Etkinlik ve Toplantılar

- 6 Mart 2010 - İtalya Fano Kenti - "Kadınların İhlal Edilmiş ve Kazanılmış Hakları" Konulu Uluslararası Kongre
İtalya’nın Fano Kentinde düzenlenen “Kadınların ihlal edilmiş ve kazanılmış hakları” konulu, uluslararası kongrede İzmir Büyükşehir Belediyesi, kadın sığınmaevimiz hakkında bilgilendirme yapmıştır.
- İzmir Barosunda düzenlenen 6284 Sayılı Yasa ve Kadına yönelik şiddet olgusunun; Sosyal, Psikolojik ve Hukuksal boyutları oturumuna katılım sağlanmıştır.
- Türkiye için yeni bir seçenek Tıbbi Düşük adlı oturuma katılım sağlanmıştır.
- İzmir Büyükşehir Belediyesinin Avrupa Günü kapsamında düzenlediği Avrupa Birliğinin tarihçesi, Avrupa Birliğinin önemi konferansına katılım sağlanmıştır.
- Bursa Nilüfer Belediyesinin düzenlediği Kadın Danışma Merkezleri çalıştayına katılım sağlanmışıtr.
- 16. Sığınaklar Kurultayına katılım sağlanmıştır.
- İEÜ Medya Günleri kapsamında, Medya da Kadın konulu konferanslara katılım sağlanmıştır.
- Kadıköy Belediyesinin düzenlediği Kadın Yönelik Şiddet ve Alternatif Çözümler çalıştayına katılım sağlanmıştır.
- 3R Eğitim Modeli çalıştayına katılım sağlanmıştır.